JONGE MANTELZORGERS

Ben jij zelf een jonge mantelzorger? Share Your Voice! Door jouw ervaringen met ons te delen, komen we er achter wat het nou echt betekent om een jonge mantelzorger te zijn. Misschien zijn er wel dingen waarbij we je kunnen helpen? Of soms kan het gewoon fijn zijn om even je hart te luchten! Door je tips en ervaringen te delen help je niet alleen jezelf, maar ook andere jongeren die het lastig vinden om hun verhaal te delen!

Doe mee!

FAMILIE & VRIENDEN

Is er iemand in jouw omgeving een jonge mantelzorger? Share Your Voice!! Als familielid, vriend of kennis kijk je vanuit een ander perspectief naar de jonge mantelzorger. Wij leren graag meer over wat het vanuit jouw ogen nou echt betekent om een jonge mantelzorger te zijn. Deze ervaringen zullen ons helpen om ervoor te zorgen dat we zo goed mogelijk aansluiten bij de behoeftes van de jonge mantelzorgers en hun netwerk!

Doe mee!

PROFESSIONALS

Komt u op uw werk in aanraking met jongeren? Dan zult u vaker te maken hebben met jonge mantelzorgers dan dat u in eerste instantie zult verwachten. Echter is het niet altijd gemakkelijk om adequaat te signaleren, ondersteunen en door te verwijzen. Wat hebben professionals hier nou eigenlijk voor nodig? Wij leren graag meer over uw visie. Zo kunnen we samen deze jongeren zo goed mogelijk kunnen ondersteunen!

Doe mee!