VRIJWILLIGERS

Bij Mantelzorg & Meer zijn wij trots op ons team met enthousiaste en betrokken vrijwilligers! Deze vrijwilligers zijn bedoeld om iets leuks te doen met de persoon die langdurig ziek, gehandicapt, verslaafd, in de war of depressief is. Zo is hij of zij er even lekker uit, en heeft de rest van de familie wat extra tijd om iets voor zichzelf te doen.

Al onze vrijwilligers krijgen professionele begeleiding, training en hebben een verklaring omtrent gedrag. Dus je bent bij ons aan het juiste adres voor getrainde en betrouwbare vrijwilligers!


SOORTEN VRIJWILLIGERS

#1 Zorgvrijwilliger
Als je thuis voor iemand zorgt, kun je de zorg tijdelijk overdragen aan een zorgvrijwilliger. Deze vrijwilliger gaat met degene waar je voor zorgt bijvoorbeeld wandelen, naar de markt, naar de bieb of iets anders leuks. Zo is hij of zij er even gezellig tussen uit en heeft de rest van het gezin wat tijd voor zichzelf!

#2 Netwerkcoach
De netwerkcoach helpt bij het ontmoeten van nieuwe mensen, het aanhalen van bestaande contacten of het vragen van hulp aan anderen.

 

#3 Maatje voor een broertje of zusje met een beperking
Als je een broertje of zusje hebt met een beperking dan hebben wij een maatje voor hem of haar! Een maatje gaat samen met je broertje of zusje iets leuks doen. Thuis of ergens anders. Zo hebben jullie even wat extra tijd voor jullie zelf.

#4 Buddy
Zorg je voor iemand die niet meer zo lang te leven heeft? Dan kan een buddy misschien een fijne oplossing zijn. Deze vrijwilliger heeft een luisterend oor voor degene voor wie je zorgt.

 


CONTACT

Zou je ook graag een vrijwilliger willen? Of wil je graag meer informatie? Laat hier je contactgegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!