PERSOONLIJK GESPREK 

Soms kan het best lastig zijn als er iemand thuis ziek is. In zo’n situatie kan het hartstikke fijn zijn om even je hart te luchten, of iemand te hebben die met mee je meedenkt over mogelijke oplossingen!

Een persoonlijk gesprek kan je helpen bij vragen als:

- Hoe kan ik het beste omgaan met lastige situaties thuis?


- Kan ik extra hulp in te schakelen voor zorg, huishouden of administratie?


- Wat kan ik doen als het me allemaal even te veel wordt?


- Hoe zorg ik ervoor dat ik nog genoeg tijd heb voor schoolwerk?


- Hoe zorg ik dat anderen mijn thuis situatie beter snappen?

GEZINSGESPREK 

We kunnen ook bij je thuis op bezoek komen. Tijdens een gesprek met (een deel van) het gezin kunnen we kijken hoe jullie het beste met de zorg van een ziek familie lid kunnen omgaan.

Een gezinsgesprek kan je helpen bij vragen als:

- Hoe kunnen we als gezin het beste omgaan met een ziek familielid?


- Hoe verdelen we taken zoals zorg, koken, boodschappen en administratie? 


- Hoe kunnen we beter omgaan met ruzies of irritaties?


- Kunnen we extra hulp ontvangen?


- Wat kunnen we doen als het allemaal even te veel wordt?


CONTACT

Zou je graag een individueel of gezinsgesprek willen? Of wil je graag meer informatie? Geef dan hier je contactgegevens op en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Het gesprek kan plaatsvinden bij ons op kantoor of bij je thuis.